В резултат на обстрел на Донецк в четвъртък сутринта загинаха петима души, а

...
В резултат на обстрел на Донецк в четвъртък сутринта загинаха петима души, а
Коментари Харесай

Украйна пак стреля по центъра на Донецк, петима души загинаха

В резултат на обстрел на Донецк в четвъртък сутринта загинаха петима души, а шестима други бяха ранени. Това оповестиха от представителството на самопровъзгласилата се " ДНР " в Съвместния център за надзор и съгласуваност на режима на преустановяване на огъня (СЦКК), представени от съветската работа на Би Би Си.

Украйна е блъснала по центъра на града, където през днешния ден трябваше да се състои прощаването със починалата командирка в локалното опълчение Олга Качура.

От своя страна Михайло Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна, за следващ път неуместно твърди, че Украйна не е забъркана в обстрела на Донецк. " Само самите руснаци или корпусът на националната милиция на непризнатите незаконни републики удариха Донецк ", сподели той в пряк ефир в YouTube. " Всички тези детонации (са необходими) единствено с цел да покажат: вижте какви животни има от другата страна, дано се активизираме по-интензивно и да продължим да убиваме украинци. "

Би Би Си прецизира, че в изискванията на войната не може да ревизира версиите и на двете страни.

В четвъртък е била обстрелвана и територията на поправителна колония, ситуирана в Донецк, като чиновник на институцията е бил погубен, а двама пандизчии са били ранени. Това заяви кметът на града Алексей Кулемзин, като той упреква за обстрела украинската страна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР